Är du sugen på catering och befinner dig i Malmö? Varför inte prova Laziza Catering!

Om oss

Om Kajutan

Hörvik

Hörvik är ett pittoreskt fiskeläge öster om Sölvesborg i Blekinge län. Än idag är fisketraditionen stor här och fisk är en framträdande del av vårt kök. I trakterna finns, utöver den söta hamnen också tillgång till bokskog, sandstrand och vackra klippor vid havet.

Byggnaden

Den byggnad som Kajutans restaurang huserar i var från början tillägnad affärsverksamhet. Byggnaden uppfördes år 1941 och år 1973 togs den över av Posten. År 1990 lämnade Posten detta charmiga hus och fyra år senare – år 1994 – öppnade restaurang Kajutan upp för vad som skulle bli en av östkustens mest charmiga restauranger och cateringbolag.

Omgivning/Utsikt

Det går inte att komma undan att utsikten, från restaurang Kajutan är det som lockar många hit, men som en hyllning till just denna oslagbara vy ser vi på Kajutan till att alltid servera högkvalitativ mat gjord av fantastiska råvaror. Maten håller samma exceptionella kvalitet oavsett den serveras på plats i vår restaurang eller som catering till festen.

Ett besök hos oss

Du som besöker Kajutan kan förvänta dig en trevlig stund med god mat och gott sällskap. Efter maten kan du fortsätta den njutbara stunden hos oss med en kopp kaffe och något sött och när energin kommer tillbaka kan du passa på att ta en liten promenad utmed hamnen och piren för att beundra den oslagbart vackra utsikten.

Gillar man båtar och fiske så finns det så många ljuvliga detaljer att njuta av här. Se fiskemännen när de stiger i land med dagens fångst, när de rengör sina fiskeredskap, eller beundra de söta båtarna som ligger på rad.

Ett besök på Kajutan i Hörvik är mer än bara fantastisk mat – det är en upplevelse för alla sinnen!